23 Δεκ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό από την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 για τις διακοπές των Χριστουγέννων. 
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014.
Δεχθείτε τις πιο θερμές ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και ένα ειρηνικό και δημιουργικό 2014.

H Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου

20 Δεκ 2013

Ο Αη Βασίλης ήρθε στο σχολείο

Ο Αη Βασίλης ήρθε στο σχολείο μας και μοίρασε δώρα στα παιδιά, αφού μητέρες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ανέλαβαν να ξεκουράσουν τον Άγιο και να σκορπίσουν εορταστικό άρωμα στην ατμόσφαιρα. Και του χρόνου!

Επίσκεψη στον κινηματογράφο

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα του σχολείου μας είχε επίσκεψη για όλους τους μαθητές στον κινηματογράφο OSCAR   και παρακολούθηση της ταινίας " Οι Κρουντς".
Οι Κρουντς μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μια άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο.Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντζ θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και να ανακαλύψουν ότι για να επιβιώσουν έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας τον άλλον.

16 Δεκ 2013

Επίδοση βαθμολογίας

 Αγαπητοί γονείς,
 η ενημέρωση για την πρόοδο και συμπεριφορά των μαθητών και η επίδοση βαθμολογίας του Α΄ τριμήνου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18-12-2013 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Tάξεις Α΄ και Β΄: ώρα 12: 25
Τάξεις Γ΄, Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄:  ώρα 13: 15
Επίσης, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόοδο των παιδιών σας και από την εκπαιδευτικό ειδικότητας Φυσικής Αγωγής, η οποία θα βρίσκεται στο γραφείο των δασκάλων.
Aπό τη Διεύθυνση του Σχολείου


Ανακοίνωση για τους γονείς της ΣΤ΄τάξης

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, η Έκτη (ΣΤ΄) τάξη δεν θα λειτουργήσει, λόγω συμμετοχής της δασκάλας τους στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει ο Σχολικός Σύμβουλος της 32ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Στέλιος Κρασσάς για τους εκπαιδευτικούς της ΣΤ΄τάξης.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

9 Δεκ 2013

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το Σύλλογο Γονέων

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας οργανώνει Χριστουγεννιάτικο   Παζάρι με όμορφα και πρωτότυπα είδη. Ώρες λειτουργίας: 
Παρασκευή 6 & 13/12/2013 με την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών.
Σάββατο 7 & 14/12/2013 από 12:00μμ-5:00μμ 
Κυριακή 8 & 15/12/2013 από 5: 00μμ- 8:00μμ 
Τις Κυριακές ελάτε να ζωγραφίσουμε με πολύχρωμες χρυσόσκονες. Θα μοιραστούν χριστουγεννιάτικα δώρα έκπληξη σε όλα τα παιδιά και γλυκίσματα σε όλους!
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

6 Δεκ 2013

Ανακοίνωση για τους γονείς της E΄ τάξης

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, η Πέμπτη(Ε΄) τάξη δεν θα λειτουργήσει, λόγω συμμετοχής της δασκάλας τους στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει ο Σχολικός Σύμβουλος της 32ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Στέλιος Κρασσάς για τους εκπαιδευτικούς της Ε΄τάξης.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

2 Δεκ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,
σας γνωστοποιούμε ότι η ενημέρωσή σας για την πρόοδο και συμπεριφορά των μαθητών την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου αναβάλλεται, διότι θα πραγματοποιηθεί μαζί με την επίδοση της βαθμολογίας του Α΄τριμήνου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Για οποιαδήποτε έκτακτη συνεργασία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εκπαιδευτικούς και το σχολείο.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου
 

Free Coupons
Free Coupons