27 Φεβ 2015

Συμμετοχή των εκπαιδευτικών του σχολείου μας σε Ενδοσχολική Επιμόρφωση



Στο πλαίσιο της επίτευξης των παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών στόχων του σχολείου μας και σε συνεργασία με το 17ο Δημ. Σχολείο Περιστερίου, πραγματοποιείται πρόγραμμα ενδοσχολικής επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών των δύο σχολείων με θέμα:
"Σύγχρονες Θεωρίες Μάθησης και Αξιοποίησή τους στην Εκπαιδευτική Πράξη."
Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 35 ωρών, και θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2015 στο χώρο του σχολείου μας και στις 6 και 7 Μαρτίου 2015 στο 17ο Δημ. Σχολείο Περιστερίου, με ευθύνη του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Κ.ΑΝ.Ε.Π.) της ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π.).
Εισηγητής θα είναι ο Σχολικός Σύμβουλος της 23ης Εκπ/κής Περιφέρειας Δ.Ε. Αττικής, κ. Ζυμπίδης Δημήτριος, διδάκτορας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομέα της Διδακτικής των Μαθηματικών – Μαθηματική Εκπαίδευση με έμφαση στην ενσωμάτωση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στη Διδασκαλία και τη Μάθηση.

13 Φεβ 2015

Αποκριάτικο Πάρτυ

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρες 18: 00 έως 21: 00 θα ξεφαντώσουμε στο αποκριάτικο πάρτυ που θα γίνει στο χώρο του σχολείου μας.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε με πολλή μουσική από τον DJ μας και με ατελείωτο παιχνίδι.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς  που θα χαρίσει χαμόγελα και δώρα σε πολλούς τυχερούς.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
του 38ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου

ΟΜΙΛΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 17/02/2015 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου (και συγκεκριμένα στη βιβλιοθήκη στο 2ο όροφο) ομιλία από ψυχολόγο με θέμα: "Εφηβεία- προ-εφηβεία και πώς επηρεάζεται το παιδί μέσα από το διαδίκτυο." Η παρουσίαση του θέματος θα γίνει από την κ. Μαρία Πελεκανάκη, Κοινωνική Λειτουργό- Ψυχοθεραπεύτρια και υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου "Οδοιπορικό".
Η ομιλία θα διαρκέσει περίπου μια ώρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
Σας περιμένουμε όλους.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
 

Free Coupons
Free Coupons