15 Ιουν 2016

Η καλοκαιρινή μας γιορτή

Εξαιρετική η παρουσίαση της καλοκαιρινής γιορτής από όλους τους μαθητές μας! Γονείς, γιαγιάδες, παππούδες και φίλοι ήρθαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά.Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετήσαμε και τους μαθητές της Έκτης και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο.Το υπέροχο ταξίδι της γνώσης και της ζωής συνεχίζεται και τους καλεί να το απολαύσουν! 
Συγχαρητήρια, πρώτα απ' όλα στα παιδιά και μετά στους δασκάλους τους που βρίσκονταν δίπλα τους. Συγχαρητήρια στη γυμνάστρια του σχολείου μας, κ. Αμαλία Μώκου που είχε την επιμέλεια της γιορτής και στον μουσικό μας κ. Ανδρέα Μπικουβαράκη.  Ευχόμαστε στους μαθητές μας να περάσουν ένα πολύ όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι και με ιδιαίτερη χαρά θα περιμένουμε να τους υποδεχτούμε ξανά το Σεπτέμβριο!



10 Ιουν 2016

Ανακοίνωση

Η Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, είναι η τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς 2015-2016.
Στις 09:00 με 10:00 π.μ. σας περιμένουμε όλους, μαθητές και γονείς στο Σχολείο μας, για να ανταλλάξουμε ευχές και να σας δώσουμε τη βαθμολογία του Γ΄τριμήνου και τον Τίτλο Προόδου.
Δεχτείτε τις ευχές όλων μας για ένα χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου.

8 Ιουν 2016

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του σχολείου

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι:
α.Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου». 
β.Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει το πρωί, λόγω της πραγματοποίησης της γιορτής λήξης με τη συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών στις 08:00 μ.μ., στην αυλή του σχολείου.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Η καλοκαιρινή μας γιορτή

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με συντροφιά τη δροσιά μιας καλοκαιρινής βραδιάς,
τα παιδιά του 38ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου
αποχαιρετώντας την όμορφη, δημιουργική σχολική χρονιά, 
σας καλούν στη γιορτή που παρουσιάζουν με θέμα:
«O πόλεμος των γενεών»
τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 στις 8:00 το βράδυ,
στην αυλή του σχολείου

Γιατί όλοι έχουμε πάρει μέρος ή πρόκειται να πάρουμε μέρος 
σ’ αυτόν τον πόλεμο…



Επιμέλεια γιορτής: Αμαλία Μώκου
Μουσική: Ανδρέας Μπικουβαράκης

Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς 

για τη σημαντική συμβολή τους

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Κουκλοθέατρο στο σχολείο

Οι μαθητές της Ε΄τάξης με τη βοήθεια και συμπαράσταση της δασκάλας τους, κ. Τσορλίδου Φανής, υλοποίησαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα " Το κουκλοθέατρο". Τα παιδιά έφτιαξαν δικές τους μαριονέτες, έγραψαν διαλόγους και ιστορίες και τη Δευτέρα 6 Ιουνίου παρουσίασαν την παράστασή τους σε όλους τους μαθητές και καταχειροκροτήθηκαν. Συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ όμορφη δουλειά τους!

Ήρθε ο παγωτατζής


Ήρθε ο παγωτατζής με την παγωτομηχανή του και μοίρασε ένα δροσερό παγωτό σε μικρά και...μεγάλα παιδιά κερασμένο από το Σύλλογο Γονέων. Και του χρόνου!
 

Free Coupons
Free Coupons