30 Νοε 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Σας γνωρίζουμε ότι η ενημέρωσή σας για την πρόοδο και συμπεριφορά των μαθητών θα πραγματοποιηθεί  μαζί με την επίδοση της βαθμολογίας του Α΄τριμήνου, και όχι νωρίτερα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.


Από τη Διεύθυνση του σχολείου

19 Νοε 2016

Η γιορτή του Πολυτεχνείου


Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες για πολυτεχνειοΕξαιρετική η παρουσίαση των γεγονότων του Πολυτεχνείου από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Τρίτης και Τετάρτης τάξης. Τα παιδιά με απαγγελίες, τραγούδια, δρώμενα, και προβολή ντοκουμέντων θύμισαν σε όλους τις στιγμές που συγκλόνισαν τη νεότερη ιστορία μας. Γονείς και φίλοι που ήρθαν να παρακολουθήσουν καταχειροκρότησαν τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές όπως και στις δασκάλες τους, στην κ. Ασημίνα Κορδονούρη και στην κ. Δάφνη Χαλβατζή.


14 Νοε 2016

Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου

Αγαπητοί γονείς,
Η γιορτή του σχολείου μας για την 43η Eπέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων.
Τη γιορτή θα παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες των Γ΄και Δ΄ τάξεων και η διάρκειά της θα είναι περίπου 1 ώρα.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα και οι μαθητές/τριες μετά το τέλος της γιορτής θα αποχωρήσουν.
Το Ολοήμερο σχολείο δεν θα λειτουργήσει.
Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών από το σχολείο.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

7 Νοε 2016

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,
σας γνωστοποιούμε ότι η ενημέρωση των μαθητών της Γ΄τάξης που είχε οριστεί για την Τρίτη 8 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω ασθένειας της εκπαιδευτικού. Σύντομα θα οριστεί νέα ημερομηνία.
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
 

Free Coupons
Free Coupons