19 Ιουν 2024

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 


Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα ανοίξει για το νέο σχολικό έτος 2024-2025 τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 και θα υποδεχθεί τους/τις μαθητές/τριες, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, με τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ουσιαστική, ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία, και σας ευχόμαστε να περάσετε ένα όμορφο και χαρούμενο καλοκαίρι!

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου



13 Ιουν 2024

Η καλοκαιρινή γιορτή μας

Μέσα σε κλίμα χαράς και ευεξίας πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Σχολείου μας. Η αυλή γέμισε από γονείς, γιαγιάδες, παππούδες και φίλους που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά. Οι μαθητές όλων των τάξεων με ζωντάνια και κέφι έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και μάγεψαν όλο το κοινό. Ήταν μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, από αυτές που φεύγοντας κάποιος, παίρνει μαζί του! Με συγκίνηση αποχαιρετίσαμε και τους μαθητές μας της Έκτης τάξης και τους ευχόμαστε να ανοίξουν τα φτερά τους και να απολαύσουν το ταξίδι της γνώσης και της ζωής! Συγχαρητήρια, πρώτα σε όλα τα παιδιά για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν, κατόπιν στην κ. Αμαλία Μώκου που είχε την επιμέλεια και την οργάνωση, στον μουσικό μας κ. Βασίλη Γκότση που συνόδεψε με το αρμόνιο και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για τη σημαντική συμβολή τους.















11 Ιουν 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 



 

 

 Η Παρασκευή  14 Ιουνίου 2024 είναι η τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς. Στις 9:00-10:00 σας περιμένουμε όλους να ανταλλάξουμε ευχές και να σας δώσουμε τη βαθμολογία του Γ΄ τριμήνου και τον Τίτλο Προόδου.

Δεχθείτε τις ευχές όλων μας για ένα χαρούμενο και ξένοιαστο καλοκαίρι.

 

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Και οι θεοί τρελάθηκαν…

 


Με συντροφιά τη δροσιά

μιας καλοκαιρινής βραδιάς

τα παιδιά

του 38ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου,

αποχαιρετώντας την όμορφη, δημιουργική

σχολική χρονιά σας καλούν σε μια συναρπαστική περιήγηση στη σύγχρονη Ελλάδα όπου οι θεοί του Ολύμπου κατεβαίνουν στη γη και βλέπουν τους ανθρώπους με τα δικά τους μάτια… 

Τετάρτη 12 Ιουνίου2024 στις 8:00 το βράδυ στην αυλή του σχολείου!

 

Σας περιμένουμε όλους!!!

 

6 Ιουν 2024

Επίσκεψη του Νηπιαγωγείου στο Σχολείο μας!

 Μια ωραία επίσκεψη δεχθήκαμε σήμερα στο Σχολείο μας! Τα παιδιά από το 34 Νηπιαγωγείο Περιστερίου, μαζί με τις δασκάλες τους, μας επισκέφθηκαν για να μας γνωρίσουν. Ήρθαμε στο "Μεγάλο Σχολείο". έλεγαν! Ξεναγήθηκαν στον χώρο, μπήκαν στις αίθουσες διδασκαλίας, παρακολούθησαν μάθημα στην Α΄Δημοτικού, έπαιξαν παιχνίδια στην αυλή με την κ. Αμαλία , μίλησαν στα Αγγλικά με την κ. Νικόλ και αντάλλαξαν ζωγραφιές με τους μεγάλους μαθητές. Καλό Καλοκαίρι, παιδιά! Το "Μεγάλο Σχολείο" σας περιμένει τον Σεπτέμβρη!





4 Ιουν 2024

Ήρθε ο παγωτατζής!

 Εσείς το ξέρατε ότι τα παγωτά όταν μοιράζονται στο Σχολείο είναι πιο νόστιμα από τα άλλα; Εμείς μπορούμε να σας το βεβαιώσουμε! Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων για το νόστιμο και δροσερό καλοκαιρινό κέρασμα σε μικρά και...μεγάλα παιδιά!




Συγχαρητήρια!

 Πολλά συγχαρητήρια να δώσουμε στον μαθητή μας της ΣΤ΄τάξης, Κωνσταντίνο Λάσκαρη, για την εισαγωγή του, μετά από εξετάσεις, στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιλίου. Του ευχόμαστε καλή πρόοδο και να έχει μια όμορφη και δημιουργική πορεία στη ζωή του!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αγαπητοί γονείς, 
σας ενημερώνουμε ότι μετά από εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας το σχολείο θα είναι κλειστό την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024  καθώς  και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 λόγω της διεξαγωγής των Ευρωεκλογών.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
 

Free Coupons
Free Coupons