12 Ιουν 2017

Καλοκαιρινή γιορτή




















 Την Παρασκευή το βράδυ 9 Ιουνίου 2017, στην αυλή του σχολείου, γονείς και φίλοι παρακολούθησαν την καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών και απόλαυσαν τα παιδιά σε μια υπέροχη παράσταση με τίτλο "Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις".
Παράλληλα, υπήρχε έκθεση ζωγραφικής με έργα όλων των μαθητών. Η γιορτή ξεκίνησε με ομιλία της Διευθύντριας, κ. Γιασεμής Δημοπούλου, η οποία ανάμεσα στα άλλα τόνισε πως " το να είσαι γονιός ή δάσκαλος είναι ξεχωριστό δώρο, γιατί μέσα από τα μάτια των παιδιών αντλούμε δύναμη και βλέπουμε τη συνέχεια της ζωής, την αέναη πορεία των πραγμάτων, αλλά και την ευθύνη που αυτό συνεπάγεται."
Τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές της Πρώτης με απαγγελίες και τραγούδια. Συνέχισαν με δρώμενα, χορούς και τραγούδια τα υπόλοιπα τμήματα και φτάσαμε στο συγκινητικό αποχαιρετισμό της Έκτης τάξης.
Το κλείσιμο της γιορτής έγινε από όλα τα παιδιά του σχολείου να τραγουδού συνοδευόμενα από το αρμόνιο. Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, στην κ. Μώκου Αμαλία που είχε την επιμέλεια της γιορτής, στη μουσικό μας κ. Ιουλία Κωνσταντινίδου, στην κ. Γιούλη Πώποτα για τα σκηνικά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για τη σημαντική συμβολή τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Coupons
Free Coupons