3 Οκτ 2019

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα παρακάτω:
1.Οι τακτικές και έκτακτες συναντήσεις των γονέων με τους εκπαιδευτικούς είναι πολύ σημαντικές διότι ανταλλάσσονται εκατέρωθεν πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν την πρόοδο και εξέλιξη του παιδιού. Ως εκ τούτου η επικοινωνία θα πρέπει να γίνεται μέσα σε κλίμα ησυχίας και τάξης το οποίο εξυπηρετεί όλους.
2. Παρατηρείται το φαινόμενο τις ώρες της ενημέρωσης, μαθητές να περιφέρονται στον χώρο του σχολείου, να τρέχουν στις σκάλες, να τσακώνονται, να παρεμποδίζουν τη λειτουργία του Ολοήμερου, να προκαλούν φθορές στο σχολείο, να αρνούνται να πειθαρχήσουν σε οδηγίες εκπαιδευτικών (που εκείνη την ώρα ή ενημερώνουν ή διδάσκουν στο ολοήμερο) λέγοντας "είναι εδώ η μαμά μου".
3. Παρακαλούμε, για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, όταν υπάρχουν ενημερώσεις μετά το τέλος του διδακτικού ωραρίου (13:15), οι μαθητές που σχολάνε να μεταφέρονται στο σπίτι. Σε εξαιρετική περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να μεταφέρει το παιδί στο σπίτι, θα το κρατήσει δίπλα του υπό την εποπτεία του. Δεν επιτρέπεται κανένας μαθητής εκείνη την ώρα να περιφέρεται στο χώρο.
4. Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας και για τη δική σας συμβολή στην καλή και ασφαλή λειτουργία του σχολείου!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Coupons
Free Coupons