19 Ιαν 2023

Ώρα για Θέατρο!

 

Την θεατρική παράσταση "Ροβινσώνας Κρούσος" είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  όλοι οι μαθητές του σχολείου στο Μέγαρο Μουσικής.
Το έργο, σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη, βασίζεται στο σπουδαίο μυθιστόρημα «Ροβινσώνας Κρούσος» του συγγραφέα Daniel Defoe, που συνεχίζει να συναρπάζει εκατομμύρια αναγνώστες κάθε ηλικίας πάνω από 300 χρόνια, με αμέτρητες επανεκδόσεις, μεταφράσεις, κινηματογραφικές και θεατρικές μεταφορές. 
Το έργο είναι ένας οδηγός επιβίωσης με διαχρονικές αξίες.Ο Ροβινσώνας αγαπάει τις εξερευνήσεις και αναζητά την περιπέτεια. Σαλπάρει μ’ ένα καράβι και υπόσχεται στην αγαπημένη του, Φίνα, να επιστρέψει γρήγορα. Όμως στο δρόμο ναυαγεί σε ένα ερημονήσι. Ολομόναχος στην αρχή, με μοναδικά εφόδια τις γνώσεις και την εφευρετικότητά του, θα αποκτήσει στη συνέχεια συντροφιά τον πιστό Παρασκευά κι έναν φλύαρο παπαγάλο. Με πολλές δυσκολίες καταφέρνει να επιβιώσει σε αυτό τον άγνωστο, εξωτικό τόπο, να αντιμετωπίσει άγριους κανίβαλους και αδίστακτους κουρσάρους, διατηρώντας πάντα άσβεστη τη φλόγα της ελπίδας ότι κάποια στιγμή, κάποτε, θα επιστρέψει στο πατρικό του και στην αγαπημένη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Coupons
Free Coupons