16 Σεπ 2024

Δωράκια από τον Σύλλογο Γονέων!

 


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλωσόρισε σήμερα όλα τα παιδιά του Σχολείου με δωράκια έκπληξη και πολλές ευχές! 

Αγαπητοί γονείς, σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε "Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας"!

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου

13 Σεπ 2024

Ευχαριστήριο!


 
Θερμές ευχαριστίες προς την κ. Χριστίνα Παπασταμάτη, μητέρα μαθητών του Σχολείου μας για τη δωρεά πολλών παιδικών βιβλίων για τη δανειστική βιβλιοθήκη μας.

Θερμές ευχαριστίες προς την κ. Νικολέττα Γλυνέλη, μητέρα μαθήτριας του Σχολείου μας, για τη δωρεά πολλών παιδικών βιβλίων για τη δανειστική βιβλιοθήκη μας.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

12 Σεπ 2024

Ευχαριστήριο!

 Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την  αγορά ενός κλιματιστικού μηχανήματος  στην Α΄τάξη του Σχολείου μας και για τη συντήρηση όλων των άλλων μέσα στις   σχολικές τάξεις. 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

11 Σεπ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αγαπητοί γονείς, 

το σχολείο από αύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 θα λειτουργήσει με πλήρες Πρωινό Πρόγραμμα και όλες οι τάξεις θα σχολάνε καθημερινά στις 13:15. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται από την είσοδο της Αλιβερίου από τις 8- 8.15. Κατά τη διάρκεια του χρόνου της προσέλευσης των μαθητών (8.00-8.15) δεν παρευρίσκεται χωρίς ειδική άδεια στο χώρο του σχολείου ουδείς άλλος εκτός των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Στις 8.15 θα κλείνει η πόρτα.

 Παρακαλούμε θερμά  για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών. Οι αργοπορημένοι μαθητές δημιουργούν  πολλά πρακτικά προβλήματα αφού η είσοδος είναι κλειδωμένη, διακόπτουν το μάθημα, δεν διδάσκονται την υπευθυνότητα και αποτελούν αρνητικό πρότυπο για τους συνεπείς μαθητές.

Στις 13.15 οι μαθητές των Α, Β, Γ τάξεων θα αποχωρούν από την πόρτα της οδού Αλιβερίου. Οι μαθητές των Δ, Ε, και ΣΤ τάξεων από την πόρτα της οδού Μύρωνος. Όπως γινόταν και πέρυσι δηλαδή.

Το ΟΛΟΗΜΕΡΟ θα λειτουργήσει μόνο με ένα τμήμα του- από τα 4- αυτό των μαθητών της Α΄τάξης με τα αδέρφια των παιδιών αυτών. Είμαστε σε αναμονή για την τοποθέτηση εκπαιδευτικού του Ολοήμερου και την κάλυψη των ωρών που υπολείπονται για να περάσουμε στην πλήρη λειτουργία του.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου 

Καλή αρχή!

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με την τέλεση του Αγιασμού, το Σχολείο άνοιξε τις πύλες του να υποδεχθεί τους μαθητές του. Ήταν μέρα γιορτής για όλους! Κάθε σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο. Οι σχολικές τσάντες δεν κουβαλάνε μόνο τα βιβλία, αλλά και τις προσδοκίες και τα όνειρα. Την τιμητική τους είχαν οι πιο μικροί μαθητές, τα πρωτάκια που χειροκροτήθηκαν από όλους. Το σχολείο εκ των πραγμάτων είναι φωλιά πολιτισμού, γνώσεων, επικοινωνίας και καθημερινών μικρών ή μεγάλων "θαυμάτων"! Ας συναντηθούμε εκεί, μαθητές γονείς και εκπαιδευτικοί δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο!  

 Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!!!







4 Σεπ 2024

Αγιασμός στο Σχολείο μας!

 



Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 9:00 π.μ., στο προαύλιο του σχολείου.
Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να παρευρεθούν.
Μετά τον Αγιασμό τα παιδιά θα εισέλθουν στις τάξεις για να γνωρίσουν τους/τις δασκάλους/ες τους και να παραλάβουν τα νέα τους βιβλία. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να έχουν μαζί τους την τσάντα τους.
Στις 9:45 οι μαθητές όλων των τάξεων θα αποχωρήσουν από το σχολείο. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών.
Δεχθείτε τις θερμότερες ευχές μας για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου



 

Free Coupons
Free Coupons