11 Σεπ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αγαπητοί γονείς, 

το σχολείο από αύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 θα λειτουργήσει με πλήρες Πρωινό Πρόγραμμα και όλες οι τάξεις θα σχολάνε καθημερινά στις 13:15. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται από την είσοδο της Αλιβερίου από τις 8- 8.15. Κατά τη διάρκεια του χρόνου της προσέλευσης των μαθητών (8.00-8.15) δεν παρευρίσκεται χωρίς ειδική άδεια στο χώρο του σχολείου ουδείς άλλος εκτός των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Στις 8.15 θα κλείνει η πόρτα.

 Παρακαλούμε θερμά  για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών. Οι αργοπορημένοι μαθητές δημιουργούν  πολλά πρακτικά προβλήματα αφού η είσοδος είναι κλειδωμένη, διακόπτουν το μάθημα, δεν διδάσκονται την υπευθυνότητα και αποτελούν αρνητικό πρότυπο για τους συνεπείς μαθητές.

Στις 13.15 οι μαθητές των Α, Β, Γ τάξεων θα αποχωρούν από την πόρτα της οδού Αλιβερίου. Οι μαθητές των Δ, Ε, και ΣΤ τάξεων από την πόρτα της οδού Μύρωνος. Όπως γινόταν και πέρυσι δηλαδή.

Το ΟΛΟΗΜΕΡΟ θα λειτουργήσει μόνο με ένα τμήμα του- από τα 4- αυτό των μαθητών της Α΄τάξης με τα αδέρφια των παιδιών αυτών. Είμαστε σε αναμονή για την τοποθέτηση εκπαιδευτικού του Ολοήμερου και την κάλυψη των ωρών που υπολείπονται για να περάσουμε στην πλήρη λειτουργία του.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Coupons
Free Coupons