19 Νοε 2021

1o μεγάλο τουρνουά ανακύκλωσης μπαταριών

 


Το σχολείο μας με χαρά παίρνει μέρος στον διαγωνισμό της ΑΦΗΣ "ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ", για την ανακύκλωση των μπαταριών.  Οι μεγάλοι μικροί κυνηγοί είναι μια δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών απέναντι στην ανακύκλωση μπαταριών. Στη δράση αυτή μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια, συγκεντρώνοντας σε ειδικό  σημείο στο σπίτι όλες τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες, προτού καταλήξουν στον κάδο ΑΦΗΣ του σχολείου. 

Πολλά δώρα περιμένουν το σχολείο που θα νικήσει στον διαγωνισμό. Τα σχολεία χωρίζονται σε 5 κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών. Ο πρώτος νικητής από κάθε κατηγορία θα κερδίσει: Ένα rubber floor για το προαύλιο, ο δεύτερος από κάθε κατηγορία  εξοπλισμό για διαμόρφωση αίθουσας αξίας 800 ευρώ (laptop, προβολή οθόνης κλπ), και οι 5 πρώτοι κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν μπλουζάκι ενθάρρυνσης για όλους τους μαθητές.

Το σημαντικότερο όμως δώρο είναι η ευαισθητοποίηση όλων για την προστασία του περιβάλλοντος!!!  Όλοι μαζί, λοιπόν, προσπαθούμε, ανακυκλώνουμε και...γιατί όχι, κερδίζουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Coupons
Free Coupons