5 Νοε 2021

Tο δέντρο των υποσχέσεων






Τα σχολεία σε όλον τον κόσμο θα δημιουργήσουν ένα δάσος υποσχέσεων στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης για την κλιματική αλλαγή με αφορμή τη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική αλλαγή -COP 26 που πραγματοποιείται στη Γλασκώβη από τη 1 έως στις 12 Νοεμβρίου 2021. 
Σκεφτήκαμε πως είναι σημαντικό να μιλήσουμε αυτή την εβδομάδα στους μαθητές μας για τη Συνδιάσκεψη στη Γλασκώβη... τέτοια γεγονότα είναι η καλύτερη αφορμή για να εισαγάγουμε στην τάξη την έννοια του ενεργού πολίτη!!
Οι μαθητές όλων των τάξεων και με τη βοήθεια των δασκάλων τους αποφάσισαν και έφτιαξαν το Δέντρο των υποσχέσεων. Το δέντρο μας αποτελείται από 123 φύλλα, όσοι και οι μαθητές του σχολείου. Πάνω στα φύλλα έχει γραφεί μια υπόσχεση για ένα καλύτερο περιβάλλον, για έναν καλύτερο πλανήτη! Μια υπόσχεση που ζητάμε να δώσουν και οι παγκόσμιοι ηγέτες για να σταματήσει η καταστροφή!
Στη συνέχεια, η κ. Χρύσα Αποστολίδου, θα αναλάβει να στείλει φωτογραφίες του δέντρου μας στο padlet https://padlet.com/elniarchou/dx6hbeue5b0reumn. Κατόπιν όλες οι φωτογραφίες με τις υποσχέσεις των σχολείων , θα σταλούν στο wwf.uk ώστε να συμμετέχουν στο διαδικτυακό Δάσος Υποσχέσεων που θα δημιουργηθεί!
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για το ξεχωριστό δέντρο τους στολισμένο με σημαντικά, πολύτιμα μηνύματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Free Coupons
Free Coupons